Antipiratbyråns Blogg: Nu går det att kommentera inläggen

Antipiratbyrån påstår att de startat sin blogg för att bredda debatten. Uppenbarligen är det här med fri debatt någonting nytt för dem, och av de kommentarer som görs på bloggen censureras flertalet.

Man kan fråga sig hur alla de kommentarer som tas bort ser ut. På den här bloggen publiceras kommentarer utan att behöva godkännas, och jag tror det har hänt en enda gång att jag har tvingats ta bort ett inlägg som gick över gränsen. (Ibland fastnar kommentarer i spamfiltret och måste godkännas manuellt, men det är en annan sak.)

För att hjälpa Antipiratbyrån att stimulera den debatt som de avsåg skapa har Infallsvinkel lovat att skugga varje inlägg på sin egen blogg. På skuggbloggen kan inläggen kommenteras. Bara kommentarer som innehåller övertramp tas bort, som på de flesta andra bloggar.