Miljöpartiet Liberalerna mot frihandel, för förstatliganden och blockering av webbplatser

I dagens Expressen går jag igenom jag vilka förslag som Miljöpartiet har lagt i Riksdagen denna mandatperiod. Liberala storstadsväljare skulle nog bli förskräckta om de visste hur deras mandat förvaltas.

I näringsutskottet vill Miljöpartiet att WTO ska sluta vara pådrivande för fri handel över nationsgränserna. Partiet anser att handelsliberaliseringar bör genomföras i ett långsammare tempo för att skydda företag i utvecklingsländer från utländsk konkurrens.
[…]
Mot bakgrund av Miljöpartiets ambition att framstå som det fria nätets försvarare är det förvånande att man nu tagit ett initiativ för att staten ska få internetleverantörer att övervaka sina nät i jakten på prostitution.

Expressen, Sidan 4